HydraFacial 2.0

Чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото.

Запиши час
За процедурата
 HydraFacial 2.0 е единствената хидратираща процедура, която комбинира едновременно почистване, ексфолиране, екстракция, хидратиране и антиоксидантна защита. Резултатът от процедурата е по-сияйна, красива и хидратирана кожа. Терапията използва патентована “Vortex” технология, която прочиства и хидратира кожата в дълбочина. Апаратът работи само и единствено със супер серуми, които се произвеждат за него, за да гарантираме желан резултат.

Нови клинични проучвания на HydraFacial 2.0 показват, че процедурата помага за изглаждане на бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави кожата по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите.

Потребителите на популярния сайт за отзиви от пациенти – realself.com, оценяват процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена терапия  в света след ботокса.

Често задавани въпроси

 • Какво е HydraFacial 2.0?

  HydraFacial е процедура, която може да се приложи само за 30 минути. Тя осигурява дълготрайно здраве на кожата и може да бъде приспособена да отговаря на специфичните нужди на всички видове кожа. Hydrafacial 2.0 предлага незабавни, забележими резултати. Процедурата премахва мъртвите кожни клетки и почиства запушените пори, като същевременно обогатява новата кожа с хидратиращи и овлажняващи серуми. Hydrafacial 2.0 успокоява, освежавa, не дразни кожата и има незабавен ефект.

 • Какви резултати да очакваме след процедурата и кога?

  Още след първата процедура ще имате видими резултати. Кожата Ви ще е по-мека, по-гладка и хидратирана. Все пак Ви препоръчваме кърс от 3 или 6 процедури за по-видим и дълготраен ефект.

 • Какво трябва и какво не трябва да правим след процедурата?

  Важно е да знаете, че до края на деня след процедурата не бива да се гримирате. Също така е добре да не спортувате и да не замърсявате кожата в същия ден. Хубаво е да не отмивате серумите до вечерта, за да действат по-дълго върху кожата Ви. Преди и след процедурата поставянето на продукти с висок SPF, като например 50, е задължително!

 • Подходяща ли е процедурата за мен?

  Процедурата за почистване на лице с HydraFacial 2.0 е подходяща за всички типове кожа, дори и за най-чувствителните. Ние в лазерно-козметичен център Росима ще изберем най-подходящата терапия или серум за Вашите кожа и нужди, които платформата предлага.

 • Има ли възстановителен период след процедурата?

  Възстановителен период след почистване на лице с HydraFacial 2.0 няма. След процедурата има леко зачервяване на кожата, което отминава в рамките на 10-30 минути ,в зависимост от това колко е чувствителна кожата ви към вакуума на апарата.

Гергана Димова

Посещавам салон за красота "Росима" от 6 години. Започнах с един ваучер подарък за козметична процедура и от тогава не съм спирала да се "разкрасявам" там. Розалина е прекрасен човек и професионалист, непрестанно се развива и прилага иновативни методи. Изключително съм доволна от новата апаратура за лице HydraFacial и лазерна епилация Primelase. Тъй като съм майка и работеща жена, времето ми е ценно и се стремя да го използвам рационално. Съчетавам маникюра при Меги, която винаги има актуална идея, и прическата при Галя - тя работи с био продукти и ме прави да изглеждам точно както искам!

Благодаря ви момичета!

Гери Тодорова

Когато правиш нещо с любов, то се получава. Предаваш го на всеки, докоснал се до него и го караш да се чувства специален.
Козметичен център Росима е мястото, където ме правят красива и щастлива!
Трудно намирам удовлетворение, но тук всеки път ме впечатляват с мотивацията, любовта, вниманието към детайлите и отношението, с което работят.
Неуморни и постоянни в стремежа си към съвършенство.
Благодаря Ви!

Страхотни Сте!

Резултати от процедурата

Преди След